SOLD

staand soundbar tv-meubel 2.63m in de kleur Cement

Cocoon

Artikelnummer: 00552295_KA333335-COCOON Staat: Showroommodel als nieuw ()
Toelichting conditie status

Nieuw.

Dit betreft een Spectral-product dat compleet nieuw in doos wordt aangeboden. Spectral-artikelen met de conditie 'nieuw' zijn modellen die niet in de showroom staan opgesteld, maar verpakt in het magazijn liggen. In de showroom staan vergelijkbare modellen opgesteld en zijn kleurstalen van het product aanwezig.

Showroommodel als nieuw.

Dit betreft een Spectral-product dat gepresenteerd wordt in de Spectral-showroom te Harderwijk en feitelijk als een nieuw model kan worden beschouwd, echter zonder originele verpakking.

Demo model met gebruikssporen.

Dit betreft een Spectral-product dat als beursmodel of winkelmodel is gebruikt. Deze modellen verkeren altijd in goede staat, maar kunnen gebruikssporen bevatten die wij in de advertentie duidelijk zichtbaar maken.


*Kom vrijblijvend langs om elk outletmodel zelf te beoordelen. Factory outlet-modellen kunnen na aankoop niet worden geruild of teruggebracht voor restitutie.

van €9.081,- voor €4.599,-
Details

In de Spectral showroom is het volgende Cocoon meubel als outlet model beschikbaar. Dit staande model op rvs sledevoet is uitgevoerd in de kleur Cement (Sikkens ON.00.45) is geschikt voor om een soundbar zoals de Sonos Arc te plaatsen achter het akoestische speakerdoek, welke is uitgevoerd de kleur Grey. De draaibare tv-beugel en led-verlichting is ook voorzien bij dit Spectral Cocoon tv-meubel.

Uitvoering: 00552295-KA333335-COCOON

  • Staand op RVS Sledevoet.
  • Klep in het linker kastdeel.
  • Stofbespannen klep in de kleur Grey.
  • Lade element in het rechter kastdeel.
  • Led-verlichting aan de bovenzijde en zijkanten
  • Draaibare tv-beugel in geborsteld aluminium.
  • Afmetingen: 2.626 m breed, 53,8 cm diep, 45,0 cm hoog.

-

Optioneel mee te bestellen: Sonos Arc, Sub en Era 100/300 speakers.
Factory Outletprijs: op basis van afhalen.
Meerprijs voor levering en installatie aan huis: € 599,00
-
Het is raadzaam om voorafgaand aan het bezoeken van de Spectral Showroom even contact op te nemen of het betreffende Spectral factory outlet model nog beschikbaar is, dit om teleurstellingen te voorkomen. Alle moeite is genomen om de informatie op de website en advertenties zo correct mogelijk weer te geven. Eventuele prijswijzigingen en tekstfouten zijn voorbehouden.

Aangeboden model betreft het tv-meubel excl. televisie en randapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail op [email protected] of telefonisch op nummer 0341-462200 

Kom vrijblijvend langs om elk showroommodel zelf te beoordelen, factory outlet modellen hebben na aankoop geen omruil mogelijkheid of teruggave van betaling.

Aanbieder
Dealer Spectral B.V. | Spectral Showroom
Telefoonnummer 0341-462200
Adres Nobelstraat 29
Postcode 3846CE
Plaats Harderwijk
Informatie aanvragen